За нас


Независимо дали ви е нужен малък сайт визитка или напълно функционален онлайн магазин, ние можем да отговорим на вашите изисквания и да ви помогнем да идентифицирате вашите нужди.

Клиентската ни база и отлична репутация непрекъснато растат. Имаме стотици изработени  проекти, които варират от изработка на уеб сайт за малки стартиращи фирми до големи фирмени сайтове.

Ние разбираме, че  стартирането на бизнес  не е лесно, така че ние предлагаме достъпни цени за изработка на уеб сайт, в който има всичко от което се нуждаете. Вие го получавате в 7-дневен срок след като съвместно уточним дизайна за вашия сайт и получим всички ваши снимки и текстове за сайта.

Може да погледнете за подходящ за вас дизайн от следния линк. Търсете само в страницата, която ще се покаже в браузера ви или в някоя от петдесетината подстраници долу в отворилата ви се интернет страница. Ако се спрете на някой дизайн – ни изпратете неговия номер.

Заплащате след като сайта ви вече работи в интернет и сте изпробвали колко лесно се редактира, като  няма  скрити разходи или задължения.Фирмата разполага с офиси в Пазарджик и Пловдив, но изпълнява и многобройни поръчки от цялата страна по интернет. Изработка на уеб сайт Пазарджик - изработка на сайт. При нужда може да разчитате на наше посещения на място за уточнения и обучение.

Услуги

     Изработка на уеб сайт
     Админ панел
     Модерен дизайн
     SEO оптимизация
     Лесно редактиране